Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Bazat pe pastrama clasica din New York dar cu o nota speciala data de arta lui Dierendonck, aceasta pastrama este facuta din ceafa de vita. Foarte cremoasa si plina de savoare, aceasta pastrama nu este feliata in prealabil, dar este ideala pentru taierea cu ajutorul unei feliator sau a unui ctuit foarte ascutit..
Vitele provin din zone certificate si urmaribile si pot pasuna liber cel putin 6 luni pe an, datorita si ierbii proaspete cu care se hranesc vara. Hranirea acestor animale este strict controlata: numai ierburi locale si furaje. In plus, o viata fara stres depinde si de respectul pe care crescatorii il au fata de animal si natura.
Ce este pastrama?
Pastrama este o specialitate gastronomica din bucataria evreiasca de origine balcanica, exportata in America la inceputul secolului XX, devenind in cateva decenii un street food mult indragit. Un fel de mancare de vita servit de obicei pe un sandvis cu paine de secara cu mustar si cornis, cu optiunea de a adauga branza sau sosurile tale preferate. Aceasta este o carne suculenta, condimentata si afumata.
Origine
BELGIA
Tipologie
Salam de vita
Ambalare
2,4/2,7 kg
Nume produs: coppa de vita
Origine: Belgia
Ingrediente: carne de vita ( 86%), apa, sare, ierburi aromatice si condimente ( MUSTARD ), zahar, piper, ceapa, conservant (E250), sirop de glucoza, dextroza, emulgator (E450(iii)), stabilizator (E451), extract de drojdie, praz, ulei vegetal, aroma de proteine (E, arome de soia hidrolizate), arome de soia hidrolizate (E621), gustari .
Valori nutritionale la 100g: Energie: 420kJ/100kcal, Lipide: 1,8g, din care acizi grasi saturati: 0,7g, carbohidrati: 1,7g, din care zaharuri: 0,1g, proteine: 19,6g, sare: 1,42g
A se pastra intre 0 – 4°C
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.