Ce face special porcul iberic Cebo?
Porcii Cebo sunt de rasa iberica, dar sunt crescuti cu furaje pe baza de cereale, leguminoase sau ierburi din campurile familiei Blázquez, spre deosebire de Bellota care se hraneste cu ghinde. Desi Cebo nu este crescut in libertate, sunt totusi animale care se bucura de spatiu amplu pentru a se deplasa, o conditie care ajuta la producerea grasimii aurii care se topeste in gura atunci cand sunt gustate.
Provenienţa
Guijuelo Salamanca SPANIA
Tipologie
Muschia de porc iberica Cebo taiata in prealabil
Format
Ambalat sub vid de aproximativ 1,4 kg
Prețul nostru se bazează pe greutatea estimată de 1400 G
Mod de pastrare: a se pastra la temperaturi sub 5°C
Ingrediente: carne de porc, sare, boia de ardei, zahar, conservanti (E250-E252), dextroza, antioxidant (E301), condimente
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs