Aceasta sunca uscata la aer provine de la porci iberici crescuti în sud-vestul Spaniei. Porcul „cu picioare negre”, care se misca liber, este ideal adaptat pasunilor cu paduri de stejar. Capacitatea sa de a stoca grăsimea sub piele și în mușchi, împreună cu metoda tradițională de producție, contribuie la un produs unic. Oferim Jamon Iberico in doua calitati: Iberico de Bellota - sunca de la animale care sunt crescute liber, hranite exclusiv cu ghinde si ierburi de pasune. Iberico Cebo di Campo - sunca de la animale care, în faza finala de crestere, au fost hranite cu ghinde, ierburi de pasune si hrana uscata suplimentara.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Sunca iberica integrala pe os, 75% rasa iberica. Ingrediente: sunca iberica integrala, sare. A se pastra la loc racoros si uscat la +10°C - +25°C. Fabricat in Spania.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1331 kJ/319 kcal
Grasimi: 19,8 g
Acizi grasi saturati: 6,5 g
Carbohidrati: 0,52 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 34,7 g
Sare: 1,5 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.