Ce face special porcul iberic Bellota?
Sunca iberica de Bellota provine de la porci care au fost hraniti exclusiv cu ghinde (bellotas in spaniola) si ierburi naturale si crescuti la pasuni, in semilibertate, la pasunat pe camp si facand exercitii ca animalele salbatice.
In sezonul "montanerei", din septembrie pana in februarie, pomii "dehesa" isi produc fructele, ghinda, pe care porcii le devoreaza cu pofta.
Ghindele sunt un fruct foarte energetic si contin o cantitate mare de acid oleic. Acest mod de hranire a animalelor ne permite sa obtinem cele mai bune sunci iberice.
Provenienţa
Guijuelo Salamanca SPANIA
Tipologie
Sunca iberica de Bellota pe os in varsta de 60 de luni
Format
aproximativ 8,5 kg
Prețul nostru se bazează pe greutatea estimată de 10 KG
Ingrediente: suncă porc iberic, sare. A se păstra la rece (+10°C până la +25°C) și uscat.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs