Chorizo ​​​​de ciervo, carnati picanti de caprioara cu carne de porc, aproximativ 160 g

Embotits Casolans de Planoles
83,48 lei 66,78 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.

Carnati picant cu ardei de caprioara - realizat manual dupa o reteta traditionala din familia Cosp. Acest chorizo ​​​​este asezonat cu pudra de boia de ardei „Pimenton de la Vera” si rafinat cu vin de sherry. Carnea de cerb provine din regiunea micului si pitoresc sat pirinean Planoles, care se afla la o altitudine de 1.200 m.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Cod Produs: 54801 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 6 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ingrediente: 50% carne de caprioara, 50% carne de porc, tripa naturala, sare, piper rosu pudra Pimenton de la Vera, granule de usturoi, 1% vin de sherry sec*, piper cayenne. *Contine SULFITI. 100 g de produs se face cu 185 g de caprioara si porc. A se pastra intr-un loc racoros, intunecat si uscat, la +16°C pana la +20°C.

Alergeni (contine): SO2/sulfiti

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1504kJ / 361kcal

Grasimi: 23.7 g

Acizi grasi saturati: 9g

Carbohidrati: 0g

Zaharuri: 0g

Proteine: 36.9 g

Sare: 4.85 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!