Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Carnati picant cu ardei de caprioara - realizat manual dupa o reteta traditionala din familia Cosp. Acest chorizo este asezonat cu pudra de boia de ardei „Pimenton de la Vera” si rafinat cu vin de sherry. Carnea de cerb provine din regiunea micului si pitoresc sat pirinean Planoles, care se afla la o altitudine de 1.200 m.
Ingrediente: 50% carne de caprioara, 50% carne de porc, tripa naturala, sare, piper rosu pudra Pimenton de la Vera, granule de usturoi, 1% vin de sherry sec*, piper cayenne. *Contine SULFITI. 100 g de produs se face cu 185 g de caprioara si porc. A se pastra intr-un loc racoros, intunecat si uscat, la +16°C pana la +20°C.
Alergeni (contine):
SO2/sulfiti
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1504kJ / 361kcal
Grasimi:
23.7 g
Acizi grasi saturati:
9g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
36.9 g
Sare:
4.85 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.