Dupa jamon, chorizo de Bellota este poate cea mai cunoscuta carne iberica curata. Caracteristic pentru chorizo de Bellota este ca carnea de porc este tocata grosier si asezonata, pe langa sare, cu boia de ardei picant, ceea ce confera acestui carnati culoarea si aroma rosie caracteristica. Linia Admiracion garanteaza excelenta maxima.
Ce face special porcul iberic Bellota?
Porcul iberic bellota este un animal hranit exclusiv cu ghinde (bellotas in spaniola) si ierburi naturale si crescut in pasuni, in semilibertate, pascand pe camp si facand exercitii ca animalele salbatice.
In sezonul "montanerei", din septembrie pana in februarie, pomii "dehesa" isi produc fructele, ghinda, pe care porcii le devoreaza cu pofta.
Ghindele sunt un fruct foarte energetic si contin o cantitate mare de acid oleic. Acest mod de hranire a animalelor ne permite sa obtinem cele mai bune sunci iberice.
Provenienţa
Guijuelo Salamanca SPANIA
Tipologie
Chorizo iberic de porc Bellota „Admiracion”
Format
Ambalat sub vid, 100 g, feliat in prealabil
Ingrediente: carne de porc, sare, boia de ardei, ulei de masline, dextroza, dextrina, LACTOZA , proteine din SOIA , proteine din LAPTE , emulgatori (E450i, E451i si E452i), condimente, regulator de aciditate (E331iii), conservanti (E250 si E2501), antioxidanti (E2501), )
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs