Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Coasta este ideala pentru gatit foarte rapid pe gratar sau pe gratar. Pentru cei dornici de dulce, tigaie in unt Beillevaire cu arome de sezon (rozmarin, salvie, usturoi).
Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.
Ce face ca rasa West Flanders Red sa fie speciala?
Vacile Dierendonck pasc in poldere unde iarba este excelenta. Aici, briza marii si aerul sarat joaca un rol fundamental in calitatea si gustul final al carnii. Rasa flamanda de vest este o rasa nativa din Flandra, o regiune de nord a Belgiei. Aceasta este o rasa care a fost reintrodusa in ferme de Dierendonck in urma cu 15 ani, salvand-o de la disparitie. In mod traditional, exemplarele din aceasta specie erau folosite exclusiv pentru productia de produse lactate, dar compania si-a dat seama rapid de potentialul organoleptic al carnii rosii din Flandra de Vest.
Toate vacile West Flemish Red au fatat de cel putin doua ori, de preferinta de trei ori. Acea nastere este importanta pentru ca animalul sa obtina carne buna deoarece dupa nastere mama produce lapte si isi mareste infiltratia de grasime. Animalele merg la sacrificare nu mai devreme de sase sau sapte ani, astfel incat sa traiasca o viata fara stres, ceea ce este foarte important pentru animale.
Provenienţa
BELGIA
Tipologie
Bovine rosii din Flandra de Vest
Ambalare
1,2 kg
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.