Antricot Vita cu os, West Flemish, maturat 25 de zile, aproximativ 1.2 kg

DIERENDONCK
661,93 lei 639,52 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.

Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 1.2 kg

West Flemish rib eye are o excelenta infiltrare de grasime, este o friptura suculenta, cu o aroma puternica si persistenta in gura. Invechirea uscata de 25 de zile permite carnii sa se inmoaie si sa dezvolte note si arome deosebite.

Vitele provin din zone certificate si urmaribile si pot pasuna liber cel putin 6 luni pe an, datorita si ierbii proaspete cu care se hranesc vara. Hranirea acestor animale este strict controlata: numai ierburi locale si furaje. Mai mult, o viata fara stres depinde si de respectul pe care fermierii il au fata de animal si natura.
Precomanda

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: LC-18227 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 63 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)



Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Coasta este ideala pentru gatit foarte rapid pe gratar sau pe gratar. Pentru cei dornici de dulce, tigaie in unt Beillevaire cu arome de sezon (rozmarin, salvie, usturoi).

Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.

Ce face ca rasa West Flanders Red sa fie speciala?
Vacile Dierendonck pasc in poldere unde iarba este excelenta. Aici, briza marii si aerul sarat joaca un rol fundamental in calitatea si gustul final al carnii. Rasa flamanda de vest este o rasa nativa din Flandra, o regiune de nord a Belgiei. Aceasta este o rasa care a fost reintrodusa in ferme de Dierendonck in urma cu 15 ani, salvand-o de la disparitie. In mod traditional, exemplarele din aceasta specie erau folosite exclusiv pentru productia de produse lactate, dar compania si-a dat seama rapid de potentialul organoleptic al carnii rosii din Flandra de Vest.

Toate vacile West Flemish Red au fatat de cel putin doua ori, de preferinta de trei ori. Acea nastere este importanta pentru ca animalul sa obtina carne buna deoarece dupa nastere mama produce lapte si isi mareste infiltratia de grasime. Animalele merg la sacrificare nu mai devreme de sase sau sapte ani, astfel incat sa traiasca o viata fara stres, ceea ce este foarte important pentru animale.

Provenienţa
BELGIA

Tipologie
Bovine rosii din Flandra de Vest

Ambalare
1,2 kg

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!