Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Ribeye-ul bavarez este ideal pentru gatit foarte rapid pe gratar sau pe gratar.
Pentru cei dragi, tigaie in unt clarificat Beillevaire cu arome de sezon (rozmarin, salvie, usturoi).
Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.
Cum se matureaza carnea Kaiserin?
Carnea Kaiserin se lauda cu un proces de maturare impartit in doua faze:
- prima „imbatranire uscata” are loc in celula timp de 21 de zile: carnea capata noi arome si arome, dar mai ales se inmoaie datorita enzimelor care fragmenteaza structura fibre musculare;
- a doua „umeda” (invechire umeda) este o continuare a celei uscate, care are loc in interiorul ambalajului sub vid, unde taietura este deja portionata si isi va pastra toata aroma initiala.
Origine Germania
Tipologie
Bavarez Scottona Ribeye Kaiserin - Bovine adulte
Pachet sub vid , proaspat, cca.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.