gent de fermitate și agent de gelifiere într-un set pentru producerea capsulelor de gel. Continut: Calazoon: Ingrediente: agent de fermitate lactat de calciu E327. Algizoon: Ingrediente: gelifiant alginat de sodiu E401, maltodextrina; 2 paie, 1 flacon picurător cu dop din silicon. Soluție Bubble Drops: Se încălzesc 100 ml de sirop de fructe cu calazoon într-o cratiță până când calazoonul este complet dizolvat. Pune la frigider sa se raceasca. Baie Algizoon: Dizolvați 6 g Algizoon (6 linguri de măsurare nivelate) în 1 litru de apă cu conținut scăzut de calciu și lăsați soluția să stea timp de 30 de minute. Prepararea picăturilor cu bule: Folosiți o pâlnie pentru a umple soluția Bubble Drop în flaconul picurător, închideți cu dopul de silicon și înclinați vertical peste un recipient. Conținutul poate fi picurat în baia Algizoon cu o presiune ușoară cu degetul, amestecând constant. Clătiți picăturile finite într-o sită sub jet de apă, puneți în pahare mari și umpleți cu hibiscus sau ceai verde, de exemplu. Nu este potrivit pentru copii sub 5 ani! A se păstra uscat. Proprietăți:
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.