gent de fermitate și agent de gelifiere într-un set pentru producerea capsulelor de gel. Continut: Calazoon: Ingrediente: agent de fermitate lactat de calciu E327. Algizoon: Ingrediente: gelifiant alginat de sodiu E401, maltodextrina; 2 paie, 1 flacon picurător cu dop din silicon. Soluție Bubble Drops: Se încălzesc 100 ml de sirop de fructe cu calazoon într-o cratiță până când calazoonul este complet dizolvat. Pune la frigider sa se raceasca. Baie Algizoon: Dizolvați 6 g Algizoon (6 linguri de măsurare nivelate) în 1 litru de apă cu conținut scăzut de calciu și lăsați soluția să stea timp de 30 de minute. Prepararea picăturilor cu bule: Folosiți o pâlnie pentru a umple soluția Bubble Drop în flaconul picurător, închideți cu dopul de silicon și înclinați vertical peste un recipient. Conținutul poate fi picurat în baia Algizoon cu o presiune ușoară cu degetul, amestecând constant. Clătiți picăturile finite într-o sită sub jet de apă, puneți în pahare mari și umpleți cu hibiscus sau ceai verde, de exemplu. Nu este potrivit pentru copii sub 5 ani! A se păstra uscat. Proprietăți: