Calazoon (lactat de calciu potrivit pentru bubble tea), Biozoon, E 327, 400 g

106,84 lei 85,47 lei
Aditiv pentru agenți de gelifiere Algizoon și Iotazoon. Ingrediente: Agent de fermitate: lactat de calciu E327. Lingurita de masurata inclusa. A se păstra uscat.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 21825 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 8 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Calazoon® este lactat de calciu (E 327) și servește ca auxiliar pentru diferite texturante (alginat, gellan și iota) care necesită ioni (calciu sau potasiu) pentru a forma structuri de gel. Aceste geluri sunt percepute ca fiind deosebit de stabile la căldură, ferme și totuși flexibile sau se stabilesc rapid, iar aceste proprietăți le fac interesante pentru industria de catering. Ingredientele bogate în calciu sau potasiu, cum ar fi laptele sau zerul acru sunt suficiente pentru unele preparate. Pentru aplicații speciale, cum ar fi B. turnarea capsulelor de gel, concentrația de calciu sau potasiu trebuie să fie mai mare decât în ​​majoritatea ingredientelor obișnuite de bucătărie. Calazoon®, care se caracterizează printr-un gust foarte blând și plăcut, este necesar pentru aceste aplicații. Pe lângă ionii de calciu, care sunt importanți pentru tehnica de preparare, reziduul de sare poate influența semnificativ percepția senzorială a soluției de sare (puțin amar, sărat, ușor acid) și viteza de reacție. Viteza de reacție este importantă la turnarea capsulelor, deoarece succesul formelor rotunde poate fi controlat prin vâscozitatea masei capsulei și viteza de formare a gelului.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!