O pasta puternic ingrosata facuta din fasole rosie, usturoi si diverse condimente, cu o aroma puternica. Se foloseste in principal in bucataria mexicana. Ideal ca acompaniament la feluri de mancare din carne sau ca tartinabil.
Pasta de fasole prajita. Ingrediente: fasole bruna 60%, apa, ulei vegetal, ceapa, sare. Mod de preparare: Se incalzeste continutul cutiei intr-o cratita la foc mic si se amesteca. Sau puneti continutul in vase pentru microunde, acoperiti cu un capac si incalziti fasolea timp de 2 minute. Dupa deschidere se toarna intr-un recipient nemetalic, resigillabil si se pastreaza la frigider la +4°C maxim 3 zile.
Alergeni (contine):
boabe de soia
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
491kJ / 118kcal
Grasimi:
5.8 g
Acizi grasi saturati:
1.2 g
Carbohidrati:
9.3 g
Zaharuri:
0.2 g
Proteine:
5g
Sare:
0.8 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.