Branza Beaufort, AOP, maturata 10-12 luni, lapte de vaca, aproximativ 200 g

Käse Kober
-10%
120,00 lei 108,00 lei
Are gustul plin de lapte bogat, reflecta ierburile din pajistile de munte si are, de asemenea, o aroma de fructe si nuci. Textura este foarte densa si inca supla chiar si dupa o lunga perioada de maturare.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 60691-5116 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 10 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Producatorul este Fromagerie Mercier din Alpii Savoieri. Mercier conduce mai multe fabrici de lapte si apoi isi prelucreaza propriul lapte in Beaufort si alte branzeturi din fabrica de branzeturi din vale.
Pura placere este o necesitate. In orice caz, innobileaza fonduea de branza si merge bine si ca ingredient pentru produsele de patiserie cu branza.Beaufortul, care are o origine protejata, cunoaste doua sub-soiuri: „Alpage”, de asemenea „Chalet d'Alpage”, este branza in o zona mai restransa in Sennhütte, la o altitudine de 1500 m, in timp ce „Beaufort d'été“ este in general facut din lapte de vara.
Branza facuta din lapte de iarna este putin mai compacta, mai uscat si mai palid in aluat.
O recomandare de vin pentru Beaufort este Vins jaunes din Jura franceza (soi de struguri Savagnin).

Branza tare frantuzeasca facuta cu lapte crud, minim 50% grasime in substanta uscata Ingrediente: LAPTE CRU DE VACA, sare, culturi, cheag. Scoarta naturala nu este recomandata pentru consum. A se pastra la +4°C pana la 8°C.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!