Branza franceza cu ciuperci nobile facuta din lapte crud de oaie, cel putin 52% grasime i. Tr. Ingrediente: LAPTE CRU DE oaie, sare, culturi starter, cheag animal, Penicillium roqueforti. A se pastra la frigider la +2°C pana la +7°C. FR;12 203 036;CE
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Branza albastra distinctiva. Preponderent sarat, cu o nota puternica de mucegai albastru. Combinatiile cu smochine, fructe de padure sau fructe uscate sunt ideale. Un vin Sauternes sau porto se potriveste bine cu aceasta specialitate.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.