Spray cu unt de cacao, galben. Ingrediente: unt de cacao, coloranti: E171, E101, agenti de dospire: E943a, E943b, E944.
Depozitati intotdeauna departe de surse inflamabile. Protejati de razele soarelui si nu expuneti la temperaturi mai mari de +50° Celsius. Atentie: Recipientul este sub presiune. Nu inhalati vaporii direct. Nu pulverizati in ochi. Evitati utilizarea excesiva.
Utilizati numai intr-o zona bine ventilata. Nu perforati si nu ardeti, chiar si dupa golire. Nu pulverizati pe flacari deschise sau materiale combustibile. Nu fumati in timpul utilizarii. A nu se lasa la indemana copiilor. Aruncati recipientul numai dupa ce a fost golit complet. Fara o ventilatie adecvata, se poate forma un amestec exploziv. Agitati bine inainte de utilizare. Inainte de pulverizare, pastrati la +25°C - +30°C cel putin o ora inainte de utilizare. Pulverizati un strat uniform de aproximativ 20 pana la 25 cm pe suprafata rece.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Unt de cacao colorat intr-un spray practic pentru o nota finala decorativa a pralinelor, inghetatei, parfaiturilor sau a pieselor de ciocolata. Pentru a fi mai usor de utilizat, spray-ul este intotdeauna incalzit în prealabil la 35-40°C. Cand este pulverizat pe obiecte congelate, cum ar fi inghetata sau parfait si pe vitrine de ciocolata congelata, untul de cacao creeaza un efect de perla catifelat. Pe preparatele necongelate se obtine o suprafata neteda. Spray-ul poate fi folosit si pentru forme de plastic pentru a crea ciocolate colorate sau elemente decorative de ciocolata.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.