Gel Veggie Freeze, gelatina vegetala transparenta si rezistenta la inghet, Sosa, 500g

Sosa
-20%
287,26 lei 229,81 lei
Gelatina de origine vegetala care accepta „congelarea”. Proprietati: gelatina transparenta. Aplicare: Se adauga pudra in produs, adaugati lichid si amestecati bine. Se incalzeste amestecul la 80°C. Imediat ce se raceste sub 40°C, incepe sa se gelifice. Observatii: Nu tratati cu alcool sau ulei.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 52394 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 22 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Amestec de agenti de ingrosare sub forma de pudra. Ingrediente: trehaloza, gelifiant: caragenan (E407), dextroza, agent de ingrosare: guma tara (E417), regulator de aciditate: citrat trisodic (E331iii), gelifiant: guma de roscove (E410), stabilizator: clorura de potasiu (E508), zaharoza . Dozare: 100 g/ 1 litru de apa. Numai pentru uz profesional. Nu pentru vanzarea cu amanuntul. A se pastra intr-un loc rece si uscat. Proprietati: Nu trebuie date valori nutritionale.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!