Daca esti in cautarea unui vintage de colectie, atunci fara doar si poate trebuie sa te opresti la nivelul acestei sticle, facuta in spirit de sarbatoare, rezultatul unui cupaj inspirat a soiurilor de struguri moderni si arhaici, recunoscuti pentru modul in care evolueaza in regiuni distincte ale Italiei.
Un soi ajuns la maturitate precum Montelpulciano din Abruzzo este cultivat dupa 12 luni, in timp ce Nero d'Avola beneficiaza de caldurile solare din Sicilia, Veneto de un climat rece, in timp ce conditiile din Puglia asigura rodul culturilor de vita de vie veche.
Totul imbinat maiestuos pentru un vin de culoare rosie nobila, ce prezinta arome de cirese negre, ciocolata, lemn dulce sau scortisoara, dar si note delicate de stejar la nivel olfactiv. Pe palat atacul este puternic, aromele de cirese sunt comprimate de taninii duri, iar finisajul prezinta note sublime de cafea. A se consuma la o temperatura de 18 grade celsius in compania preparatelor din carne rosie.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Daca esti in cautarea unui vintage de colectie, atunci fara doar si poate trebuie sa te opresti la nivelul acestei sticle, facuta in spirit de sarbatoare, rezultatul unui cupaj inspirat a soiurilor de struguri moderni si arhaici, recunoscuti pentru modul in care evolueaza in regiuni distincte ale Italiei.
Un soi ajuns la maturitate precum Montelpulciano din Abruzzo este cultivat dupa 12 luni, in timp ce Nero d'Avola beneficiaza de caldurile solare din Sicilia, Veneto de un climat rece, in timp ce conditiile din Puglia asigura rodul culturilor de vita de vie veche.
Totul imbinat maiestuos pentru un vin de culoare rosie nobila, ce prezinta arome de cirese negre, ciocolata, lemn dulce sau scortisoara, dar si note delicate de stejar la nivel olfactiv. Pe palat atacul este puternic, aromele de cirese sunt comprimate de taninii duri, iar finisajul prezinta note sublime de cafea. A se consuma la o temperatura de 18 grade celsius in compania preparatelor din carne rosie.