Soia Schnetzel este un produs extrudat din soia, numit si carne din soia. Aceasta varianta de file este ideala pentru gyros vegetarian, gulas de file, carne feliata, si multe altele. Inlocuitorul ideal al carnii! Cum se prepara soia Schnetzel? Schnetzel este inmuiat in stoc de legume fierbinti timp de 5 - 10 minute. Apoi, puteti condimenta Schnetzel dupa gust, prajiti-l si prelucrati-l dupa cum doriti. Vantastic Foods se preocupa in special de oferirea de produse care nu contin organisme modificate genetic. Va oferim cea mai inalta calitate fara inginerie genetica si, de asemenea, fara culori si conservanti artificiali.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Produs din soia texturat. Ingrediente: faina de soia degresata, apa. Mod de preparare: Se toarna apa clocotita (bulion) peste snitelul de soia si se lasa sa se absoarba timp de 10 minute *. Apoi stoarceti usor si transformati in gyros vegetarian, carne feliata, tigaie asiatica, taiati suey, etc.... * (rezulta de 2-3 ori cantitatea de soia gata gatita). A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietati: Vegan.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Texturiertes Sojaerzeugnis. Zutaten: SOJAMEHL entfettet, Wasser. Zubereitung: Soja Schnitzel mit kochendem Wasser (Brühe) übergießen und 10 Minuten ziehen lassen*. Danach leicht ausdrücken und weiterverarbeiten zu Gyros, Geschnetzeltem, Asia-Pfanne, Chop Suey, Frikasse.... *(ergibt die 2-3 fache Menge küchenfertiges Sojafleisch). Kühl und trocken lagern. Eigenschaften: Vegan.
Ambalare: 1 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1407 kJ / 332 kcal
Grasimi: 1,2 g
Acizi grasi saturati: 0,3 g
Glucide: 27 g
Zaharuri: 8,6 g
Proteine: 49 g
Sare: 0,01 g
Alergeni (contine): Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.