Dulceață intensă și aciditate exotică - aceasta este ceea ce întruchipează sucul de fructe de cacao Koa. Nu numai că este delicios pur și pe gheață sau în cocktail, ci și în patiserie, în gemuri, ca sorbet.... Ar trebui neapărat să-l încerci! Până acum, în plantațiile de cacao, pulpa sau pulpa era considerată un deșeu, dar este atât de mult gust grozav în ea. De altfel, Koa militează și împotriva sărăciei în rândul fermierilor și fermelor de cacao. Risipirea alimentară locală este redusă cu 40%, iar veniturile cresc cu 30%. În prezent, există 1.200 de fermieri de cacao din Ghana în cooperare. Disponibil și în recipiente de 3 L.
Suc de fructe de cacao, pasteurizat. Ingrediente: suc din pulpa plantei de cacao (Theobroma cacao L.). A se pastra la maxim +5°C.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
306kJ / 72kcal
Acizi grasi saturati:
0 g