Dum Aloo Kashmiri, cartofi in sos de rosii caju cu orez jeera, congelat, 400 g

Vepura
-20%
56,20 lei 44,96 lei

Cartofi intr-un sos bogat de rosii-caju, preparat in stil traditional, servit cu orez jeera. Dum Aloo Kashmiri este un fel de mancare bine-cunoscut in bucataria Kashmiri, deosebit de popular in nordul Indiei. In mod traditional, cartofii selectati sunt mai intai prajiti si apoi fierti incet pe flacara mica intr-un sos picant facut din rosii si nuci de caju. Acest fel de mancare transforma un cartof simplu intr-o delicatesa foarte speciala.

In stoc

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 49253 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 4 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Dum Aloo Kashmiri cu orez, 11% cartofi in 14% sos de caju cu rosii, au pregatit stilul traditional Kashmiri, servit cu 45% orez jeera. Ingrediente: 55% Dum Aloo Kashmiri (20% cartofi, apa, 16% rosii, ceapa, 5% seminte de caju, seminte de pepene galben, ulei de floarea soarelui, amestec de condimente, zahar, sare, ghimbir, usturoi, pulbere de coriandru, frunze de fenugreek, ardei iute verde ) 45% orez jeera (95% orez basmati gatit, ulei de floarea soarelui, chimen, sare. Pregatire in cuptorul cu microunde: Scoateti vasul din ambalaj, gauriti folia in mai multe locuri si puneti-l in cuptorul cu microunde. Incalziti la 800/900 wati timp de 5 pana la 6 minute. Scoateti vasul, ridicati folia cu atentie, amestecati si apoi incalziti timp de 2 pana la 3 minute. Scoateti vasul, amestecati din nou si serviti fierbinte. Un pachet contine o singura portie. Depozitati la -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare. Depozitare: In frigider: cel mai bun timp de 1 zi. * (-6 ° C): poate fi pastrat timp de 30 de zile. ** (-12 ° C): termen de valabilitate de 12 luni. Caracteristici: fara gluten, vegetarian.

Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.

Dum Aloo Kashmiri mit Reis, 11% Kartoffeln in 14% Tomaten Cashewsauce, zubereitet nach traditioneller Kaschmirart, serviert mit 45% Jeera-Reis. Zutaten: 55% Dum Aloo Kashmiri (20% Kartoffeln, Wasser, 16% Tomaten, Zwiebeln, 5% CASHEWKERNE, Melonenkerne, Sonnenblumenöl, Gewürzmischung, Zucker, Salz, Ingwer, Knoblauch, korianderpulver, Bockshornkleeblätter, grüner Chili) 45% Jeera-Reis (95% gekochter Basmati-Reis, Sonnenblumenöl, Kreuzkümmel, Salz. Zubereitung Mikrowelle: Die Schale aus der Verpackung nehmen, Folie an mehreren Stellen einstechen und in die Mikrowelle legen. Bei 800/900 Watt 5 bis 6 Minuten erhitzen. Schale entnehmen, Folie vorsichtig anheben, umrühren und dann 2 bis 3 Minuten weiter erhitzen. Schale entnehmen, nochmals umrühren und heiß servieren. Eine Packung enthält eine Portion. Bei mindestens -18°C lagern. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren. Lagerung: Im Kühlschrank: 1 Tag haltbar. * (-6°C): 30 Tage haltbar. ** (-12°C): 12 Monate haltbar. Eigenschaften: glutenfrei, vegetarisch.

Ambalare: 400 g

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 588 kJ / 140 kcal

Grasimi: 6,1 g

Acizi grasi saturati: 1,5 g

Glucide: 17 g

Zaharuri: 1,4 g

Proteine: 3,3 g

Sare: 0,5 g

Alergeni (contine): Nuci (caju)

Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Arahide, Lapte, Mustar, Seminte de susan, Boabe de soia

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!