Unt de cacao. Ingrediente: unt de cacao. Stropiti suprafata de lucru cu MYCRYO. Puneti ingredientele (carne, peste sau legume) cu MYCRYO. Coaceti intr-o tigaie uscata si fierbinte fara a adauga alte grasimi. A se pastra uscat, racoros si ferit de lumina la +12°C pana la +20°C.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Mycryo este un produs cu unt de cacao cu proprietati uimitoare. Poate fi folosit in patiserie ca inlocuitor al gelatinei in preparate de cofetarie, cum ar fi mousse-uri, si creme precum crema bavareza. Ofera acestor feluri de mancare o textura neteda si cremoasa, culoare vibranta si gust excelent. In magazinul de ciocolata, Mycryo este folosit pentru temperarea acoperirii, care poate fi apoi procesata mai usor. Nu in ultimul rand, poate fi folosit pentru prajirea carnii, pestelui si pasarilor de curte. Incredibil, dar in cele din urma prajiti friptura perfecta. Carnea se stropeste cu Mycryo asemanator cu panerea si se pune in tigaia uscata. Astfel carnea isi tine perfect sucul.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 3766 kJ/900 kcal
Grasimi: 100 g
Acizi grasi saturati: 60,2 g
Carbohidrati: 0 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.