Special creat pentru bucataria molecurara avangardista: Perlele sferice de cocktail de fructe sunt sfere mari de 5 mm, care sunt inchise de o membrana subtire. Umplute in interior cu cassis acid sau suc de coacaze, ele ofera efecte surprinzatoare atunci cand sunt consumate
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Perle gelifiate din sirop de coacaze negre cu miez lichid. Ingrediente: 64% sirop de coacaze negre (zahar, apa, suc concentrat din coacaze negre si alte fructe, aroma naturala din coacaze negre si alte fructe), apa, agent de ingrosare: guma de celuloza, agent de gelificare: clorura de calciu, alginat de sodiu, conservant: potasiu sorbat. A se pastra la frigider dupa deschidere si se va consuma in decurs de o saptamana. Produs din Franta.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Gelierte Perlen aus schwarzem Johannisbeere-Sirup mit flüssigem Kern. Zutaten: 64% schwarze Johannisbeere Sirup (Zucker, Wasser, Saftkonzentrat aus schwarzer Johannisbeere und anderen Früchten, natürliches Aroma aus schwarzen Johannisbeeren und anderen Früchten), Wasser, Verdickungsmittel: Cellulosegummi, Geliermittel: Calciumchlorid, Natriumalginat, Konservierungsmittel: Kaliumsorbat. Nach dem Öffnen im Kühlschrank lagern und innerhalb von einer Woche verbrauchen. Produkt aus Frankreich.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 375 kJ / 88 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 22 g
Zaharuri: 21 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,11 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.