Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Perle de alginat pasteurizate cu miere. Ingrediente: 70% preparat de miere (45% miere, apa, sirop de zahar (zahar din trestie de zahar, apa)), apa, agent de ingrosare: guma de celuloza, gelifiant: clorura de calciu, alginat de sodiu; Conservant: sorbat de potasiu. A se pastra nedeschis la +8 - max. + 35 ° C. Dupa deschidere, pastrati la + 4 ° C si utilizati in termen de 7 zile.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Pasteurisierte Alginatperlen mit Honig. Zutaten: 70% Honigzubereitung (45% Honig, Wasser, Zuckersirup (Rohrzucker, Wasser)), Wasser, Verdickungsmittel: Cellulosegummi, Geliermittel: Calciumchlorid, Natriumalginat; Konservierungsmittel: Kaliumsorbat. Ungeöffnet bei +8 - max. +35°C lagern. Nach dem Öffnen bei +4°C lagern und innerhalb von 7 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 734 kJ / 173 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 43 g
Zaharuri: 43 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,03 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.