Whitefish” apartine familiei somonului, care include si „pastravul” cu aspect similar. Numele ambilor pesti provin din limba germana veche "forhana" = pastrav. Initial, pestele alb a fost gasit in raurile siberiene si in lacurile alpine. Icrele sunt portocalii, cu granulatie fina si dar totusi ferme. Usor sarat si gust de nuca. De asemenea, ideal pentru rulouri California sushi.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Caviar de peste alb, pasteurizat. Ingrediente: MARENROGEN (Coregonus artedi), sare. A se pastra la + 2 ° C pana la + 7 ° C. Consumati in termen de 3 zile de la deschidere. Origine: Canada.
Ambalare: 100 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 776 kJ / 188 kcal
Grasimi: 10,6 g
Acizi grasi saturati: 3,5 g
Glucide: 4 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 18,7 g
Sare: 4,1 g
Alergeni (contine): Peste
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.