Burta de ton in unt. Ingrediente: BURTA DE TON (Thunnus Aalunga), UNT, sare. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in termen de 3 zile. Zona de pescuit: FAO 27. Produs în Spania.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Untul era deja folosit în Galicia pentru conservare in secolul al XIX-lea, chiar inainte de introducerea uleiului de masline. Los Peperetes au vrut sa reinvie aceasta metoda de productie. Burta este cea mai valoroasa parte a pestilor Bonito del Norte. Se caracterizeaza prin consistenta sa asemanatoare fileului si este deosebit de suculent si gustos. Mesteri experimentati separa cu grija felie cu felie pentru a le aseza ulterior individual in conserva. Conservele sunt apoi umplute cu untul exclusivist de la fabrica de branzeturi Airas Moniz. Aceasta fabrica de branzeturi produce unt premiat din lapte crud de vaci Jersey din Lugo. Pentru a savura, va recomandam sa incalziti conserva sub apa fierbinte timp de doua minute si apoi sa o deschideti, dupa puteti savura feliile fine cu untul semilichid.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1543 kJ/373 kcal
Grasimi: 32 g
Acizi grasi saturati: 21 g
Carbohidrati: 0,5 g
Zaharuri: 0,5 g
Proteine: 21 g
Sare: 1,5 g
Alergeni (contine): peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.