Acest caviar este obtinut din icrele pastravului femela. La fel ca si caviarul keta, este un substitut pentru caviarul de sturioni. Are cel mai bun gust cand este doar sarat usor. Perlele de icre sunt ideale pentru imbunatatirea unei supe crema de plante, de exemplu, sau ca decor comestibil pentru platouri reci. Caviarul de pastrav este ferm, crocant si are un gust placut de puternic.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ieste de pastrav, pasteurizate. Ingrediente: TROUT ROYE, sare. A se pastra la rece la + 2 ° C pana la + 7 ° C. Consumati in termen de 3 zile de la deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Forellenrogen, pasteurisiert. Zutaten: FORELLENROGEN, Salz. Kühl bei +2°C bis +7°C lagern. Nach dem Öffnen innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 100 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 827 kJ / 197 kcal
Grasimi: 9,1 g
Acizi grasi saturati: 1,8 g
Glucide: 2,8 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 28,1 g
Sare: 3,4 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.