Ce il face special pe Salame Strolghino?
Salamul Strolghino este infundat intr-o corp extrem de subtire, facand astfel posibila maturarea rapida. Are un gust delicat si trebuie consumat cat este inca fraged; conform traditiei trebuie scufundat pentru scurt timp in apa calda pentru a inmuia partea exterioara, usurand astfel decojirea.
Strolghino trebuie servit taiat in felii destul de groase si insotit de paine parfumata sau crutoane proaspat prajite.
Origine
ITALIA
Tipologie
Salam Strolghino
Ambalare
Ambalat sub vid de aproximativ 300 g, maturare minim 15 zile
Ingrediente: carne de porc (origine italiana), sare, vin rosu (contine SULFITI ), condimente, conservant E-252
Greutatea neta este de 0,3 kg
Mod de pastrare: a se pastra intre 0° si 4°C
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1113kJ / 267kcal
Acizi grasi saturati:
6.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs