Cum se produce Salame Gentile?
Carnea, dupa ce a fost tocata pentru a obtine un bob mediu, se prelucreaza prin adaugarea de boabe de piper negru, sare si se aromatizeaza cu usturoi tocat de foarte buna calitate filtrat cu vin.
Odata obtinut acest amestec special, din care va proveni aroma particulara a produsului, salamul este indesat in invelisul cunoscut sub numele de „gentile”, obtinut din rectul porcului si care se leaga manual cu o sfoara naturala.
Origine
ITALIA
Tipologie
Salam Gentile
Ambalare
Aproximativ 700 g, maturare minima de 90 de zile
Ingrediente: carne de porc (origine italiana), sare, piper, vin, usturoi, conservant E-252
Greutatea neta este de 0,7 kg
Mod de pastrare: a se pastra intre 0° si 4°C
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1113kJ / 267kcal
Acizi grasi saturati:
6.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs