Gol Gappa, necopt cu Marsala picant.
Ingrediente: Gol Gappa Pelete: FAINA DE GRAU, sare. Dip Masala picant: sare gema, pudra de mango, chimen, sare neagra, asafoetida, piper negru, menta, cardamom, cuisoare. Mod de preparare: Pelete Gol Gappa: Turnati 1 litru de ulei de gatit intr-o tigaie adanca si incalziti. Odata ce uleiul este fierbinte, adaugati peletii. In cateva secunde, fiecare pelete ar trebui sa se extinda in Gol Gappas. Scoateti fiecare Gol Gappa expandat din ulei si puneti-l pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de grasime si lasati-l sa se raceasca. Pentru umplutura: Se fierb, se curata si se toaca 2 cartofi mici. Adaugati boondi (perle de naut) in apa amestecului de condimente. Turnati 100 ml de sos de tamarind intr-un bol. Perforati partea superioara a fiecarui Gol-Gappa extins pentru a crea o deschidere mica. Adaugati cu grija niste cartofi si apoi puneti cu lingura putin sos de tamarind. La sfarsit, adauga putina apa condimentata si serveste. A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de mirosuri puternice.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1422 kJ/340 kcal
Acizi grasi saturati:
0.1 g
Alergeni (contine):
cereale, telina, mustar, soia
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs