Otet de vin de orez sushi, 4,2% acid, Mizkan, 500 ml

Mizkan
49,96 lei 39,97 lei
Acest otet de sushi (4,2% acid) este fermentat din alcool din grau, tescovina de sake si orez si diluat cu apa. Este cel mai cunoscut otet de sushi japonez din Europa si are un gust bland si parfumat, cu o nota delicata de malt si miere. Esential pentru orezul sushi.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 46079 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 3 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Otet de cereale (Kokumotsu Su). Ingrediente: grau, orez, porumb. Aciditate: 4,2%. A se pastra intr-un loc uscat. A se pastra la rece dupa deschidere. Utilizare pentru prepararea orezului sushi: Se fierb 400g-500g orez si se amesteca 30-40 ml preparat de otet de orez cu 20g zahar si 3g sare intr-o cana. Intindeti amestecul peste orez si amestecati bine. produs japonez.

Valori nutritive: per 100 ml

Valoare calorica: 112 kJ / 26 kcal

Grasimi: <0.5 g

Acizi grasi saturati: <0.1 g

Carbohidrati: 6.4 g

Zaharuri: 1.2 g

Proteine: <0.5 g

Sare: <0.01 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!