Utilizarea melcilor de vie (Helix Lucorum) este destul de simpla si foarte versatila: se clatesc scurt sub apa fierbinte si se coc in mod traditional cu unt de plante intr-o tigaie. Variante: ragu in placinta de foietaj, ca ingredient intr-o caserola, ca ingredient intr-o supa, prajiti in aluat tempura pentru o salata, cu fasii de legume. Greutate scursa: 500g
Melci romani in apa. Ingrediente: melci de vie (Helix Lucorum), apa, sare, aroma naturala. Informatii de prelucrare: Scoateti melcii din cutie, clatiti cu apa fierbinte si scurgeti. Melcii trebuie pastrati intr-un loc racoros. Dupa deschidere la frigider la 0 pana la +3°C 5 zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
352 kJ / 83 kcal
Grasimi:
1 g
Acizi grasi saturati:
0,3 g
Carbohidrati:
2g
Zaharuri:
0,3 g
Proteine:
17 g
Sare:
0,85 g
Alergeni (contine):
moluste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.