Melci de Burgundia in supa de legume. Ingrediente: carne de melci (Helix pomatia), apa, sare, cimbru, dafin, ienibahar, morcovi. Mod de preparare: Scurgeti melcii romani intr-o sita si clatiti cu apa curata. Puneti melcii intr-un vas potrivit si umpleti cu unt de plante (de exemplu, amestecati 70g unt cu 6g patrunjel, 8g usturoi, 6g salota tocata marunt, sare si piper). Se incinge la cuptor pana fierbe untul, se serveste fierbinte. A se pastra nedeschis intr-un loc racoros (+10 °C - max. +25 °C) si intunecat. Odata deschis, se pastreaza la frigider intr-un recipient curat si se consuma in 24 de ore. Produs din Franta.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
276 kJ / 65 kcal
Acizi grasi saturati:
0,7 g
Alergeni (contine):
moluste