Melci de Burgundia, mari, in supa de legume, Billot, 400 g, 60 buc

Billot
243,93 lei 199,38 lei
Melci romani culesi in salbaticie din soiul Helix pomatia Linnaeus, cu o aroma plina. Ideali pentru caserole, fricasee cu ciuperci, quiches sau cu unt. Greutate scursa: 230g
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 43185 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 19 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Melci de Burgundia in supa de legume. Ingrediente: carne de melci (Helix pomatia), apa, sare, cimbru, dafin, ienibahar, morcovi. Mod de preparare: Scurgeti melcii romani intr-o sita si clatiti cu apa curata. Puneti melcii intr-un vas potrivit si umpleti cu unt de plante (de exemplu, amestecati 70g unt cu 6g patrunjel, 8g usturoi, 6g salota tocata marunt, sare si piper). Se incinge la cuptor pana fierbe untul, se serveste fierbinte. A se pastra nedeschis intr-un loc racoros (+10 °C - max. +25 °C) si intunecat. Odata deschis, se pastreaza la frigider intr-un recipient curat si se consuma in 24 de ore. Produs din Franta.

Valori nutritive: per 100 ml

Valoare calorica: 276 kJ / 65 kcal

Grasimi: 0,9 g

Acizi grasi saturati: 0,7 g

Carbohidrati: 1 g

Zaharuri: 0,6 g

Proteine: 13 g

Sare: 2g

Alergeni (contine): moluste

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!