Utilizarea melcilor de vie (Helix Pomatia) este destul de simpla si foarte versatila: Se coc in mod clasic cu unt de plante intr-o tigaie mica. Variante: ragu in placinta de foietaj, ca ingredient intr-o caserola, ca ingredient intr-o supa, prajiti in aluat tempura pentru o salata, cu fasii de legume.
Greutate scursa: 125g
Melci romani, in infuzie. Ingrediente: melci, apa, sare, aroma naturala, dextroza, coriandru, condimente. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in cateva zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
338 kJ / 80 kcal
Grasimi:
1,1 g
Acizi grasi saturati:
0,2 g
Carbohidrati:
1,3 g
Zaharuri:
<0,5 g
Proteine:
16 g
Sare:
0,69 g
Alergeni (contine):
moluste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.