Melci gata preparati in stil Burgundy, congelati. Ingrediente: 55% carne melc de vie, 34% UT, 6,1% usturoi, 4,3% patrunjel, sare, condimente, plante aromatice (contine telina). Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la +180°C. Scoateti folia si puneti melcii congelati la cuptor. Coaceti aproximativ 10 pana la 12 minute si serviti cand untul incepe sa clocoteasca. Nu pregatiti sau reincalziti in cuptorul cu microunde. Pastrare: * 24 ore la frigider, ** 3 zile in compartimentul congelator al frigiderului, *** la cel putin -18°C pana la data de expirare. Nu recongelati dupa dezghetare. Proprietati: proteine din laptele animal.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1354 kJ / 328 kcal
Acizi grasi saturati:
21 g
Alergeni (contine):
lapte, radacina de telina, moluste