Faina din grau dur - Semola di Grano Duro, De Cecco, No.176, 1 kg

OEM
-13%
56,00 lei 48,70 lei

Materia prima ideala pentru paste ca in Italia. Grișul de grâu dur este deosebit de potrivit pentru producția de aluat de paste clasice pentru spaghete, lasagna, tagliatelle și multe alte paste italiene.

In stoc

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 15133 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 4 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Faina din grâu dur măcinata dublu. Ingrediente: faina de grau dur. Pentru 750g paste cu ou ai nevoie de: 500g faina de grau De Cecco, 5 oua, 2 linguri ulei de masline extravirgin, sare. Mod de preparare: Se pune faina pe o tabla de copt si se formeaza un deal cu o scobitura. Pune ouăle, un praf de sare și uleiul de măsline în fântână. Îndreptați-vă spre gol cu ​​o mână și modelați aluatul. Cu cealaltă mână, protejați părțile laterale ale movilei pentru a preveni scăparea ouălor. Lucrați amestecul până când obțineți un aluat compact și elastic. Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 1 oră și porționați-l pentru prelucrare cu mașina de paste. Lăsați să se usuce bine înainte de a găti. A se păstra într-un loc uscat.
 

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1473 kJ / 347 kcal

Grasimi: 1,5 g

Acizi grasi saturati: 0,3 g

Carbohidrati: 70 g

Zaharuri: 3 g

Proteine: 12 g

Sare: 0,01 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!