Aluat foietaj, congelat. Ingrediente: faina de GRAU, uleiuri vegetale, apa, amidon de GRAU, suc de lamaie din concentrat, sare de masa, conservanti: alcool (se evapora in timpul coacerii), extract de drojdie. A se pastra la cel putin -18°C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare. După decongelare, se pastreaza la maximum +5°C, intotdeauna bine protejat impotriva contaminarii. Mod de preparare: Scoateti aluatul din frigider cu putin timp inainte de utilizare. Lasati aluatul congelat sa se dezghete in ambalajul nedeschis timp de aproximativ 1 ora la temperatura camerei (aproximativ 2 1/2 ore la frigider). La derularea sau asezarea aluatului in tava de copt - daca aluatul este inca prea rece - pot aparea crapaturi fine. Acestea pot fi remediate prin simpla strangere sau frecare cu degetele umede. Mod de preparare: Intindeti aluatul pe o suprafata plana si taiati-l la lungimea dorita. Scoateti folia de separare si continuati sa procesati aluatul intins fara pauza. Nota: Folia de separare nu este potrivita pentru coacere.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1660 kJ/398 kcal
Grasimi: 23.1 g
Acizi grasi saturati: 10.2 g
Carbohidrati: 39.1 g
Zaharuri: 0.2 g
Proteine: 5.8 g
Sare: 1 g
Alergeni (contine): Cereale care contin gluten