Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Cum s-a nascut Gianduja?
Gianduja isi are originea in Torino in 1806 din pura necesitate, de fapt, la vremea aceea, cacaoul era o materie prima pretioasa si foarte scumpa din cauza blocajului economic comandat de Napoleon pentru produsele industriei britanice si coloniilor sale, care complica aprovizionarea cu cacao. Patiserii torinesi au inlocuit un procent de cacao cu alune din Langhe si rezultatul a fost incitant. Daca initial alunele erau amestecate crude, abia in 1853 s-a luat decizia de a le praji si asa a luat contur reteta finala. Un produs iconic de haute patiserie perfect pentru orice moment al zilei.
Provenienţa
Saint Etienne FRANTA
Tipologie
Ciocolata Gianduja
Ambalare
1 kg
Ingrediente: zahar, ALUNE 29%, unt de cacao, LAPTE praf, boabe de cacao, lecitina de floarea soarelui emulgator, vanilie. Poate contine urme de alte NUCI , OUA, SUSAN SI SOIA
Mod de pastrare: depozitati departe de surse de caldura, ferit de umiditate si mirosuri
Declaratie nutritionala: valori nutritionale medii la 100g: energie 2352kJ/564kcal, grasimi 37,7g, din care acizi grasi saturati 13,6g, carbohidrati 46,6g, din care zaharuri 43,6g, proteine 9g, sare 0,12g.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2290 kJ / 551 kcal
Grasimi: 37 g
Acizi grasi saturati: 22 g
Glucide: 40 g
Zaharuri: 37 g
Proteine: 7,8 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (contine): Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.