NOISETTE NOIR - aroma foarte puternica Un amestec de 30% zahar, 25% alune, 20% unt de cacao, 16% lapte praf integral si 8% masa de cacao. Ideal pentru decorarea si acoperirea unei game largi de produse de patiserie. La fel si pentru productia de inghetata.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Gianduja cu alune si cacao. Ingrediente: zahar, 34% alune din Italia, 20% boabe de cacao, unt de cacao, lapte integral praf, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc uscat si racoros la + 16 / + 18 ° C. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Gianduja mit Haselnuss und Kakao. Zutaten: Zucker, 34% HASELNÜSSE aus Italien, 20% Kakaobohnen, Kakaobutter, VollMILCHpulver, Naturvanilleextrakt. Trocken und kühl bei +16/+18°C lagern. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2414 kJ / 581 kcal
Grasimi: 41 g
Acizi grasi saturati: 14 g
Glucide: 40 g
Zaharuri: 38 g
Proteine: 9,8 g
Sare: 0,03 g
Alergeni (contine): Oua, Nuci (alune), Lapte, Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Boabe care contin gluten (grau), Arahide
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.