Untura de porc Mangalita cu un gust unic si consistenta cremoasa. Produsa cu sare gema, jumari, ierburi alpine, galbenele si condimente. Aceasta specialitate poate fi savurata pe paine artizanala.Produsele din Mangalita sunt deosebit de gustoase, grasimea animalelor fiind aproape fara colesterol. In macelaria Walter din satul Baden, porcii lanosi crescuti in Ungaria sunt transformati in specialitati fine la o zi dupa sacrificare.
Untura de porc Mangalita cu ierburi alpine. Ingrediente: 71% sunca si grasime de porc Mangalita, 20% carne de porc Mangalitza, ciuperci, ierburi, legume, frunze de spanac, sare gema, ceapa, condimente. A se pastra la rece la max +7°C.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
3284kJ / 784kcal
Grasimi:
87 g
Acizi grasi saturati:
31.4 g
Carbohidrati:
0.4 g
Zaharuri:
0.4 g
Proteine:
3.4 g
Sare:
1.4 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.