Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
O trasatura caracteristica a acestei fripturi este stratul subtire de grasime, care confera o suculenta excelenta. Datorita fazei lungi de maturare Shio, carnea devine semnificativ mai gustoasa. Procesul de maturare Shio Aging este un nou proces de maturare inregistrat oficial de Eatventure, care a fost dezvoltat de proprietarul companiei David Schrand. Carnea maturata Shio este mai frageda si dezvolta o aroma mai profunda in timpul procesului de prajire. Carnea procesata conform procesului Shio Aged se matureaza asemanator procesului de maturare uscata, timp de cateva saptamani in aer in camere speciale de maturare, cu temperaturi in schimbare, aproape de inghet si umiditate in schimbare. In perioada de maturare, care dureaza saptamani intregi, carnea este pulverizata activ la anumite intervale cu o saramura de sare de mare lichida, bogata in minerale si suprasaturata de la o adancime de aproximativ 800 m, care a ramas neatinsa de milioane de ani de influentele mediului. intre straturile dense de roca.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 0,31 KG