Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Desi nu este cea mai cunoscuta bucata de vitel, obrajii gatiti lent de vitel sunt considerați de mulți o delicatesă. Obrajii de vitel sunt muschii falcilor foarte lucrati ai tinerei vaci, folositi pentru alaptare și mestecarea ierbii. Pentru a conferi fragezimea necesara, bucatarii bat adesea și apoi inăbusesc această carne intr-un sos aromat.
Obrajii de vitel nu sunt intotdeauna usor disponibili, adesea gasindu-si drumul în carne de vitel tocata.
Macelarii pot oferi cu usurinta aceste taieturi la cerere. Totusi in unele zone ale Europei, cum ar fi Franta si Italia, obrajii pot fi oferiti alaturi de taieturile mai comune de vitel, cum ar fi muschiul, coasta, pieptul, umarul, cotletul.
Adevarata aroma si marinare vor avea loc in timpul procesului lung de gatire. O retetă de pe site-ul Web Slow Food Kitchen, de la starul culinar italian Massimo Bottura, lasa patru bucati de obraz de miel într-o baie lunga și lenta timp de până la 30 de ore, intr-o oala sub presiune setată la o temperatură constanta de 150 ° F (aproximativ 68 ° C). C). Cu obrajii se adauga un amestec simplu, dar divers, de ingrediente hranitoare: telină, ceapa si morcov tocate, precum și supa de vita, bere redusa, un strop de oțet balsamic si putin ulei de masline.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.