Fabrica Jamones Granadinos a fost fondată în 1930 și și-a păstrat spiritul antreprenorial până în prezent. Prin legarea măiestriei tradiționale cu cunoștințele și tehnicile moderne, aici este produsă o șuncă remarcabilă. Clima specială, uscată și răcoroasă din Sierra de Baza - în mijlocul munților Granada la o altitudine de aproximativ 900 de metri - contribuie la un proces optim de coacere. Şunca se usucă cu fereastra deschisă – o metodă naturală de uscare – numită „Secadero natural”. Șunca Gran Reserva pe care o oferim - din rasa Duroc - s-a maturizat cel puțin 24-26 de luni. Un Jamón Serrano special, cu o aromă ușoară, dar distinctă și cu cereale fine.
Prețul nostru se bazează pe greutatea estimată de 1 KG
Şuncă Serrano fără oase, decojită. Ingrediente: șuncă de porc, sare de mare, zahăr, conservanți: azotat de potasiu E252, azotat de sodiu E250; Antioxidant: acid ascorbic E300. A se pastra la rece si uscat. Caracteristici: sigilat sub vid.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g