Fabrica Jamones Granadinos a fost fondată în 1930 și și-a păstrat spiritul antreprenorial până în prezent. Prin legarea măiestriei tradiționale cu cunoștințele și tehnicile moderne, aici este produsă o șuncă remarcabilă. Clima specială, uscată și răcoroasă din Sierra de Baza - în mijlocul munților Granada la o altitudine de aproximativ 900 de metri - contribuie la un proces optim de coacere. Şunca se usucă cu fereastra deschisă – o metodă naturală de uscare – numită „Secadero natural”. Șunca Gran Reserva pe care o oferim - din rasa Duroc - s-a maturizat cel puțin 24-26 de luni. Un Jamón Serrano special, cu o aromă ușoară, dar distinctă și cu cereale fine.
Prețul nostru se bazează pe greutatea estimată de 1 KG
Şuncă Serrano fără oase, decojită. Ingrediente: șuncă de porc, sare de mare, zahăr, conservanți: azotat de potasiu E252, azotat de sodiu E250; Antioxidant: acid ascorbic E300. A se pastra la rece si uscat. Caracteristici: sigilat sub vid.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs