Frunzele de Yakinori sunt facute din alge marine si sunt folosite in principal pentru a face sushi maki. Orezul si alte ingrediente aromatizante sunt rulate in frunze. Rola lunga este apoi taiata in bucati de aceeasi dimensiune. Atentie: frunzele de Yakinori trebuie consumate doar in cantitati mici datorita continutului ridicat de iod. (max. 3 foi) Foile de alge marine sunt disponibile in asa-numitele dimensiuni jumatate si intregi. Denumirea „aur” indica calitatea deosebita, sunt mai moi si sunt potrivite pentru consum rapid. Nu trebuie lasate mai mult de 30 de minute inainte de procesare, altfel vor deveni casante si se pot crapa.
Alge uscate si prajite. Ingrediente: alge marine. Prudenta! Alimente bogate in iod. Daca se consuma mai mult de 3 frunze pe zi, functia tiroidiana poate fi afectata.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1550 kJ / 372 kcal
Grasimi:
2 g
Acizi grasi saturati:
0.7 g
Carbohidrati:
47.1 g
Zaharuri:
0 g
Proteine:
41.5 g
Sare:
0.36 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.