Galuste congelate umplute cu tofu si legume. Ingrediente: 53% legume (varză, morcovi, ceapă, ceapă primăvară, arpagic), FĂINĂ DE GRÂU, apă, 4% tofu (SOIA, apă, agent de întărire: clorură de magneziu, amidon de tapioca, zahăr, fidea de sticlă (amidon de mazăre, amidon de porumb) , apă, amidon de fasole mung), fibre de mazăre, extract de drojdie, SOS DE SOIA (apă, SOIA, GRÂU, sare), ULEI DE SUSAN, sare, amidon de porumb, GLUTEN DE GRÂU, usturoi, ulei de rapiță, piper negru pudră Mod de preparare: Prăjire: Căldură uleiul la +180°C, se adauga cu grija 7-8 galuste congelate si se calesc cca 3 minute pana se rumenesc.In tigaie: se adauga 3 linguri de ulei in tigaie si se incinge.Se adauga 4-5 galuste congelate si se prajesc in ulei incins aproximativ 7 minute pana se rumenesc.A se pastra la maxim -18°C.Dupa nu se recongela dupa decongelare. La frigider* : stabil timp de 1 zi. În congelator **: termen de valabilitate 2 săptămâni.