Galuste congelate umplute cu carne de porc, kimchi cu indulcitor si legume. Ingrediente: 23,6% carne de porc și grăsime, 20% kimchi [varză napa sărată, ridichi, sos fermentat (sos fermentat de ANCHOA (ANHOA, sare, apă), bulion de alge (apă, îndulcitor: sorbitol, extract de alge marine, fructoză, potențiator de aromă: monosodic) glutamat)], pudră de ardei roșu, usturoi, agent de îngroșare: gumă xantană, ceapă, praz, ceapă primăvară, cultură starter (PROTEINĂ DE SOIA hidrolizată), ghimbir, sare), FĂINĂ DE GRÂU, 16% legume (varză, ceapă primăvară, ceapă, usturoi) ), apă, tofu (SOIA, apă, agent de fermitate: clorură de magneziu), PROTEINE DE SOIA structurate, amidon de tapioca, PUDRĂ PROTEINĂ (PROTEINĂ, regulator de aciditate: acid citric, extract de drojdie, SOS DE STRDIIE (zahăr, sare, amidon de porumb modificat, STRIDIE) EXTRACT, colorant: Caramel de amoniac, pudră de ardei roșu, sare, fibre de mazăre, GLUTEN DE GRÂU, ULEI DE SUSAN, supă de vițel, zahăr, arome, ulei de rapiță, condimente. Preparare: Aburire: Se toarnă cantitatea adecvată de apă în cuptorul cu abur și se încălzește. Cu apa clocotita se adauga 4-5 galuste congelate si se fierb la abur aproximativ 8 minute. În tigaie: Adăugați 3 linguri de ulei în tigaie și încălziți. Adăugați 4-5 găluște congelate și prăjiți în ulei încins timp de aproximativ 6 minute până se rumenesc. A se pastra la maxim -18°C. Nu înghețați din nou după dezghețare. La frigider* : stabil timp de 1 zi. În congelator **: termen de valabilitate 2 săptămâni. Adăugați 4-5 găluște congelate și fierbeți la abur aproximativ 8 minute. În tigaie: Adăugați 3 linguri de ulei în tigaie și încălziți. Adăugați 4-5 găluște congelate și prăjiți în ulei încins timp de aproximativ 6 minute până se rumenesc. A se pastra la maxim -18°C. Nu înghețați din nou după dezghețare. La frigider* : stabil timp de 1 zi. În congelator **: termen de valabilitate 2 săptămâni. Adăugați 4-5 găluște congelate și fierbeți la abur aproximativ 8 minute. În tigaie: Adăugați 3 linguri de ulei în tigaie și încălziți. Adăugați 4-5 găluște congelate și prăjiți în ulei încins timp de aproximativ 6 minute până se rumenesc. A se pastra la maxim -18°C. Nu înghețați din nou după dezghețare. La frigider* : stabil timp de 1 zi. În congelator **: termen de valabilitate 2 săptămâni.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
707kJ/168kcal
Acizi grasi saturati:
2.5 g
Alergeni (contine):
gluten, crustacee, susan, soia