Sos gratar japonez. Ingrediente: Sos de soia (apa, SOIA, GRAU, sare), zahar, vin dulce de orez, vin de orez, ulei de chili (ULEI DE SUSAN, chili), otet de vin de orez, usturoi, sirop de manioc, alge marine (pudra Kombu). A se pastra la frigider dupa deschidere. Proprietăți: alcoolic.
Un sos japonez Yakiniku de înaltă calitate, realizat din ingrediente de bază excelente. Dulceața fină și profundă provine din excelentul Mirin care este folosit aici. Desigur, nici usturoiul și susanul nu trebuie să lipsească, iar baza este un shoyu preparat în mod tradițional. Merge bine nu numai cu carne, ci si cu taitei prajiti si orez prajit. Sau pentru a gusta legume wok. Fabrica Kokonoe este renumită pentru mirin, care este apreciat de bucătarii vedete ai Japoniei de mulți ani. Această fabrică de bere este specializată în mirin de peste 250 de ani.
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
761kJ/182kcal
Grasimi:
1.9 g
Acizi grasi saturati:
0.37 g
Carbohidrati:
35.6 g
Zaharuri:
35.6 g
Proteine:
5.7 g
Sare:
7.7 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.