Sosul de peste este utilizat pe scara larga in bucataria thailandeza si vietnameza. Pentru producere, ansoa se lasa la fermentat impreuna cu sare timp de cateva luni. Lichidul rezultat este apoi extras si turnat inapoi. Lichidul rezultat se matureaza din nou timp de cateva luni in butoaie de lemn.
Sos de peste. Ingrediente: 77% ansoa, sare, zahar. Se pot forma cristale de sare in sosurile de inalta calitate. Acestea nu sunt periculoase. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Alergeni (contine):
peste
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
230kJ / 55kcal
Grasimi:
<0.5 g
Acizi grasi saturati:
<0.1 g
Carbohidrati:
3.4 g
Zaharuri:
3.4 g
Proteine:
10 g
Sare:
24.4 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.