O pasta puternic ingrosata facuta din fasole rosie, usturoi si diverse condimente, cu o aroma puternica. Se foloseste in principal in bucataria mexicana. Ideal ca acompaniament la preparate din carne sau ca tartinabil.
Pasta de fasole prajita. Ingrediente: 60% fasole bruna, apa, ulei de floarea soarelui sau ulei de rapita, ceapa, sare iodata. Mod de preparare: Se incalzeste continutul cutiei intr-o cratita la foc mic si se amesteca. Sau turnati continutul cutiei intr-un vas pentru microunde, inchideti-le cu un capac si incalziti fasolea timp de 2 minute. Dupa deschidere se toarna intr-un alt recipient resigilabil si se pastreaza la frigider (+4°C) maxim 3 zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
429kJ / 103kcal
Grasimi:
4.62 g
Acizi grasi saturati:
0.38 g
Carbohidrati:
9.54 g
Zaharuri:
0.54 g
Proteine:
3.85 g
Sare:
0.96 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.