Acest mirin tradițional a fost apreciat de bucătarii vedeți ai Japoniei de mulți ani! În special profesioniștii și gurmanzii din Japonia aleg adesea Mirin din regiunea Mikawa din prefectura Aichi, renumită pentru alimentele fermentate. Berăria Kokonoe s-a specializat în mirin de aproximativ 250 de ani și folosește doar produse de bază japoneze pentru acest produs de semnătură! Un adevărat Hon Mirin, care este preparat folosind numai orez mochi (orez glutinos), koji și orez shochu conform metodelor tradiționale și nu conține zahăr adăugat sau alte arome sau conservanți. Acest Mirin este foarte puternic și aveți nevoie doar de aproximativ jumătate față de produsele standard. Pentru ce? - Teriyaki - Mâncăruri înăbușite - Compoturi de fructe - Sosuri - Sosuri - Tocănițe occidentale - Murături - Supe Dashi pentru udon și soba De ce să gătești cu mirin și nu cu zahăr? - Dulceață elegantă, rotundă, elegantă și profundă - Oferă o strălucire frumoasă mâncărurilor doar gătite și la grătar, cum ar fi celebrul teriyaki - Umami special datorită aminoacizilor naturali - Buchet de sake/vin maturat - La gătit, legumele nu se destramă din cauza alcoolului pe care il contin si a zaharului natural.
Valori nutritive:
la 100 ml
Valoare calorica:
1144kJ/273kcal
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.