Fujigin No Sushisu - Otet de sushi in stil Edo Mae, Kisaichi, 360 ml

OEM
199,00 lei 183,33 lei
Sushi in stil Tokyo / Edo este preparat in mod traditional cu otet de tescovina de sake rosu (3 ani, butoi de lemn). Cu acest amestec cu dulceata subtila poti pregati cu usurinta „Aka-shari” (orez sushi „rosu”). Kisaichi Essigmanufaktur, fondata in 1922, este un specialist in otet de sushi. Diferitele produse cu otet au fost populare cu restaurantele cu stele Michelin din Tokyo si Osaka de zeci de ani. Toate oteturile sunt preparate in mod traditional din ingrediente japoneze de baza si nu contin aditivi. Toate oteturile au un nivel scazut de aciditate, ceea ce nu face orezul sushi prea acid. Aminoacizii naturali subliniaza dulceata naturala a orezului sushi.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 59021 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 18 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Otet de sushi „Edomae”, acid 3,1%. Ingrediente: otet de bere, zahar, sare, apa.

Valori nutritive: per 100 ml

Valoare calorica: 506 kJ / 121 kcal

Grasimi: 0 g

Acizi grasi saturati: 0 g

Carbohidrati: 30.6 g

Zaharuri: 30 g

Proteine: 0.2 g

Sare: 9.5 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!